Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Farkas Ibolya: Angyali üzenet (CD-melléklettel) (P)

-25%
Farkas Ibolya: Angyali üzenet (CD-melléklettel) (P)
Fő kategória >Ezoterika >Ezoterikus elméletek
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   A készlet erejéig!

Az Angyali segítség mindenkinek című nagysikerű könyv szerzőjének új könyve!

Tavasz, nyár, ősz, tél. Az évszakok váltakozása, mi az emberi lét megújulását is támogatja. E könyv a négy évszak változásán keresztül megmutatja, hogyan alakul át az emberi lét újra és újra. Eredeti megközelítésének köszönhetően arra a kérdésre is választ ad, hogy ki mely évszakban, mely szakaszban tart az életútján, s onnan hogyan tud továbblépni.
Az évszakokhoz kapcsolódó, szeretettel átitatott üzenetek a lélel mélységéig is eljutnak, hiszen az egyes fejezetekhez tartozó meditációk közelebb visznek Önmagunkhoz, és a lét, a teremtés alapjához, az Ősforráshoz.
A könyvhoz tartozó hét meditáció különlegessége a tartalom mellett, hogy olyan szakrális helyen lettek rögzítve, ami adottságainak köszönhetően a pozitív irányú változást támogatja. A könyv CD mellékletén a szerző saját elmondásában vezet végig a meditációkon.

Farkas Ibolya tisztánlátó angyalmédium 19 közvetíti az Angyali Szféra és az emelkedett Szellemi Tanítók üzeneteit, melyeket a közösségi oldalán napi üzenetek formájában is közzétesz. Angyali üzenet című új könyvében az általa legfontosabbnak tartott üzeneteket gyűjtötte csokorba, hogy azokhoz is eljuthassanak, akiket az üzenetek olvasásában az internet vagy a közösségi oldalakon való jelenlét hiánya megakadályozna. Farkas Ibolya ezúttal egy olyan angyali füveskönyvet szeretne Olvasói kezébe adni, amellyel az év minden napján támogatást, vezettetést tud nyújtani.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631237511
  Kiadó
  Angyali Segítség Mindenkinek Kft.
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés