Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Edwin C. Steinbrecher: Kapcsolatba lépés Belső Vezetőinkkel - A jelenkor spirituális beavatottjainak kézikönyve és a XXI. század szakrális technikái

-25%
Edwin C. Steinbrecher: Kapcsolatba lépés Belső Vezetőinkkel - A jelenkor spirituális beavatottjainak kézikönyve és a XXI. század szakrális technikái
2 790 Ft
Akció: 2 093 Ft
Kezdete: 2018.08.30   A készlet erejéig!

Napjaink spirituális beavatottjának már nincs szüksége más korok és idők szigorú, merev dogmáira és elavult hagyományaira. Bárhol is tartózkodik - szabadon felfedezheti, kipróbálhatja és fejlesztheti saját egyedi lelki ösvényét, azáltal, hogy Belső Vezetőivel együttműködik és akár pappá vagy papnővé válhat, akire sürgősen szüksége van ennek a kereszténység utáni új korszaknak.
A meditáció a szakrális dolgokban jártas emberek spirituális technikája. E könyv elsőként ötvözi az ősi, okkultnak nevezett módszereket a jungi aktív imaginációval, az asztrológia és a tarot rendszerével. Steinbrecher szemmel láthatóan szakértője a témának, ennek köszönhetően kialakított egy használható én-feltáró rendszert, amit belső vezetéses meditációnak nevezett el. Stílusa szellemes és bárki számára érthető, akinek csak a legcsekélyebb képzelőereje vagy okkult tapasztalata van.
Ezt a könyvet a modern idők meditációjához való egyik legjelentősebb hozzájárulásként jegyzik majd az okkultizmus történelmében és jó úton halad afelé, hogy klasszikussá váljon!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639436527
  Kiadó
  Mandala-Veda Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  308
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés