Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Dr. Wayne W. Dyer: Gyermekeink emlékei a mennyről - Rendkívüli visszaemlékezések a születés előtti időkre

-25%
Dr. Wayne W. Dyer: Gyermekeink emlékei a mennyről - Rendkívüli visszaemlékezések a születés előtti időkre
Fő kategória >Ezoterika >Ezoterikus elméletek
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2018.01.31   A készlet erejéig!

Ez a szívhez szóló és lenyűgöző könyv gyermekek történeteit foglalja csokorba a világ minden tájáról, akik a Földre születésük előtti emlékeikről számolnak be. Elmondják, milyen szerepet játszottak szüleik kiválasztásában, s hogyan találkoztak születésük előtt rég elhunyt családtagokkal. Mesélnek Istenről, előző életeikről, angyalokkal való találkozásaikról, spirituális kapcsolataikról.
Megható és hiteles történeteik révén meggyőződhetünk arról, hogy az élet sokkal több, mint az a kis szelet, amit ebben a földi testben élünk le. A gyermekek bizonyságtételei alapján elmondhatjuk, hogy a lélek elpusztíthatatlan, és számunkra még mindig titokzatos módon túléli az időt és teret. És ebbe a végtelen, mindannyiunk számára felfedezésre váró világba éppen a legfiatalabb nemzedék által nyerhetünk bepillantást.
A könyv arra biztat, hogy nyitott szívvel és elmével hallgassuk gyermekeink beszámolóit, mert sokkal többet tanulhatunk tőlük, mint gondolnánk. Hiszen a kisgyermekek, még hordozzák lelkükben a mennyország egy darabját, szavaikon keresztül így a túlvilág rejtelmeit ismerhetjük meg.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912790
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  180 g/db
Webáruház készítés