Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Dr. Mark Hyman: Vércukordiéta - Az egészségmegőrzés és a tartós fogyás módszere (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2017.10.25.) Ára: 2770 Ft

Előjegyezhető
Dr. Mark Hyman: Vércukordiéta - Az egészségmegőrzés és a tartós fogyás módszere (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2017.10.25.) Ára: 2770 Ft

Itt az idő, hogy eloszlassuk a vércukorszinttel kapcsolatos tévhiteket, és megállítsuk a föld lakosságának nagy részét fenyegető cukorbetegséget és elhízást!
A megfelelő vércukorszint az élethosszig tartó egészség egyik legfontosabb tényezője. Tévedés, hogy csak azoknak kell rá kiemelten odafigyelnie, akiknél már megállapították a cukorbetegséget - mert rengetegen nem is tudnak róla, hogy érintettek! Ez a lassan kialakuló, csendes járvány azonban megelőzhető és vissza is fordítható.
Dr. Mark Hyman, a Viszlát, kilók! Helló, zsír! című könyv orvos szerzője a probléma hátterében meghúzódó valódi okokat azonosítva, hosszas kutatómunka során egy olyan étrendet állított össze, melynek segítségével elkerülhetjük a cukorbetegséget. Ha a könyvben ismertetett hét alapvető tanácsot megfogadjuk, és a hathetes programot követjük, akkor nemcsak a vércukorszintünk normalizálódik, de szinte észrevétlenül lefogyunk, egyensúlyba kerül a homonháztartásunk, az anyagcserénk, kiürülnek a méreganyagok, és megelőzhetjük a szívbetegségeket, a demenciát és a rákot.
A könyv személyre szabott segítséget nyújt egészségügyi problémáink feltárásához és megoldásához, miközben gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan étrendhez, melytől egyszerre válunk egészségesebbé, karcsúbbá és energikusabbá.

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634331063
  Kiadó
  Bookline Könyvek
  Kiadás éve
  2017
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés