Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Doreen Virtue: Angyali álmok

-22%
Doreen Virtue: Angyali álmok
2 790 Ft
Akció: 2 176 Ft
Kezdete: 2018.08.30   A készlet erejéig!

Az álmokat több ezer éve kutatják és elemzik. Miközben álmodunk, tudatos énünk kénytelen félreállni az útból, és sokkal nyitottabbá válunk tudatalattink üzeneteire.
Álmaink fontos üzenetet hordoznak, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Mivel a legtöbb álomfejtő könyv a szerző perspektívájából közelíti meg az álmokat, ez könnyen félrevezethet minket sajátunk értelmezésében.
Mindig szem előtt kell tartanunk, hogy álmaink saját "rendszerünkön" keresztül üzennek nekünk, így saját magunk értelmezése a legjobb útmutató.
A szerzők olyan technikákat sorolnak fel, amelyek pontos betartásával könnyebben felidézhetjük álmainkat, de használhatjuk őket útmutatóként is, hogy kialakítsuk sajátjainkat. Foglalkoznak a különböző szimbólumokkal, állatfajták, színek, tárgyak szerint csoportosítva.
Világszerte emberek százainak tapasztalatai, tanulmányok és interjúk alapján sikerült felfedezni hasonlóságokat, amelyek segítik az álomfejtést, az álmok kategorizálását.
Megtudhatjuk, hogyan segítenek minket a problémamegoldó álmok, hogyan szerezhetünk információkat a jövőnkre nézve, mely elemek származnak az előző életünkből, és hogyan üzennek szeretteink álmainkban.
Álmainkban mindig jelen vannak az angyalok, rémálmainkban vigyáznak ránk, és az álmok során közvetített üzeneteik sorsfordítók lehetnek számunkra.

A könyv legfontosabb mondanivalója, hogy csak mi magunk fejthetjük meg álmainkat. Ehhez kíván segítséget és új perspektívát nyújtani a szerzőpáros, mindezt a közbeiktatott sok személyes történet miatt rendkívül olvasmányos formában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294411
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés