Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Czeczon István: Kávészünet az elmének

-25%
Czeczon István: Kávészünet az elmének
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft
Kezdete: 2018.01.31   A készlet erejéig!

A könyv, mely már megjelenése előtt emberek életét változtatta meg. Akik betekintést nyerhettek a készülő anyagba, és tartalmával komolyan foglalkozni kezdtek, mára már nem ugyanazok az emberek, akik voltak. A visszajelzések a könyv megjelenése után is hasonlók.
A nagykőrösi születésű Czeczon István Kávészünet az elmének című könyve olyan gondolatok gyűjteménye, melyek tudattól tudatig hatnak és mély önvizsgálatra ösztönöznek. Sokszor, elmével fel nem dolgozható, csak tiszta tudattal megtapasztalható üzenetek, telve együttérzéssel és szeretettel.
Czeczon István csak annyit kíván minden olvasójának, hogy megszabadulhassanak irányíthatóságuktól, legyenek szabadok, tudatosak, boldogok.

Gondolataink megállás nélkül hangosan kattognak. A csend szinte reménytelennek látszik, hiszen ha elnémulna minden tudatunk terében, egónk, az üvöltő némaságtól megrettenne. Pedig a gondolatok csendje hozhatná el számunkra a valódi belső békét.
E könyv szerzője azon szerencsés emberek egyike, kinek elméjében már nem csak a saját gondjai töltik ki a teret, hanem az együttérzés ösvényét járva oly felismerésekre jutott, melyet szívesen oszt meg olvasóival. E felismerések között akad jó pár, mely annyira világos, hogy fénye talán képes mások gondolkodásmódját is átfókuszálni, a mindennapok hangos zakatolásából egy sokkal nagyobb horizont látóterére, melyek megkönnyebbülést hozhatnak az én lélek számára, s így legalább pár percig fellélegezhet saját terhei alól.
Láma Déva Prashad

Váljék épülésedre a könyv, bár teljes Vagy, nyissa fel szemed, bár látsz, mélyítsen el, bár Te vagy a Tér.
Legyen utazásod, keresésed célja a megismerés, önmagad megismerése! Hozzon felismeréseket a könyv mondanivalója!
Ha kívánhatok valamit, azt kívánom, hogy ismerd fel, tudd, ki vagy. Tapasztald meg a meghatározhatatlant, az osztatlant, a hiánytalant, a leírhatatlant, Aki Vagy.
Czeczon István

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630874472
  Kiadó
  Magánkiadás
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  107
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés