Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Bársony István: Erdei hajtás

-25%
Bársony István: Erdei hajtás
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft
Kezdete: 2018.10.16   A készlet erejéig!

Bársony István (1855-1928) író, publicista, az utókor számára főképpen vadászíró. Magyarországon elsőként ő ábrázolta irodalmi szinten az élő természetet, a szabadon élő állatok világát és az ember viszonyát a környezetéhez. Több mint negyven éves írói pályafutása a későbbi generációk számára minta volt és iránymutatás.
Tárcáinak és egyéb írásainak száma a jelenlegi kutatások szerint megközelíti a kétezret, de ezeknek még fele sem jelent meg könyvben, így volt miből meríteni. A kiadó által 2016-ban megjelentetett Tavaszi szalonkázás után ez már a második kötet Bársony Istvántól olyan írásokkal, amelyek régóta lapulnak régi újságok töredezett lapjain. 
Olvashatunk sikeres és sikertelen vadászatokról, a természet és a benne élő állatok megfigyeléséről, erdei és pusztai barangolásokról, eltűnő mocsárvilágról. Puskákról, természettudományi kiállításról, József főhercegről, Herman Ottóról és régi vadásztársakról.
Azoknak ajánljuk a könyvet, akik a mai rohanó életmód mellett is szeretnék megismerni és átélni ennek a régi világnak a hangulatát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632673745
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  308 g/db
Webáruház készítés