Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Adam Devis Russ: Véreb egyenruhában

-50%
Adam Devis Russ: Véreb egyenruhában
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2018.10.16   A készlet erejéig!

Szinte a születése pillanatától fogva tudni lehetett, hogy tehetségesebb, mint a többiek. Még kétéves sem volt, amikor elkapta az első bűnözőt, és a testületnél eltöltött kilenc éve alatt betörők, erőszaktevők, drogdílerek, eltűnt gyermekek és gyilkosok nyomát kutatta; közel háromszáz utahi bűnelkövetőt segített börtönbe juttatni. Jessie Junior - a barátainak csak JJ, hivatalosan Michael Serio rendőrtiszt nyomozótársa, a rosszfiúk szerint "az az átkozott dög" - előtt az USA nyugati felében alig, Utahban pedig egyáltalán nem alkalmaztak vérebeket rendőrkutyaként. Bár JJ nem emelhette fel szavát eme igazságtalanság ellen (noha sokan úgy jellemezték: "olyan hangja van, mint egy ködkürtöt nyelt oroszlánfókának"), a teljesítménye meggyőzte a kétkedőket.

Adam David Russ a Blue Moon Literary & Art Review segédszerkesztője. Novellái, amelyek megjelentek a Paradigmben, a The Battered Suitcaseben és az All in the Game gyűjteményben is, díjakat nyertek a Writer's Digesttől, a The Baltimore Reviewtól és a New Millenium Writingstől, valamint szerepeltek a Stories on Stage című műsorban. Adam katona szülők gyermeke, a Békehadtest önkéntese, közgazdász és matematikatanár, jelenleg pedig következő könyvén dolgozik. Észak-Kaliforniában él feleségével és fiával.

"Egy könyv arról, hogyan tudja egy fantasztikus, kiváló képességű kutya segíteni a rendőrség munkáját. Humoros, kalandos Remek olvasmány!" - American Dog Magazine

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635904839
  Kiadó
  Totem Plusz Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés